BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Eğitim Fakültesi’nden “Anadolu Lezzet Dolu” Temalı Etkinlik

Yayın Tarihi : 11/12/2017

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2. Sınıf Türkiye Turizm Coğrafyası dersi kapsamında “Anadolu Lezzet Dolu” isimli bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Anadolu’nun farklı yörelerini ait, unutulmaya yüz tutmuş lezzetler öğrenciler tarafından hazırlanarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Yaşam merkezinde düzenlenen etkinliğin açılışı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan Rektör Uzun, “Böylesine anlamlı bir etkinliğin 3. kez düzenleniyor olması gerçekten takdire şayandır. Türkiye Turizm Coğrafyası dersinin böylesine güzel bir uygulamaya dönüşmesinde emeği geçen Yrd. Doç. Dr. Harun Er ve öğrencilerini tebrik ediyorum” dedi

Etkinliğin sonunda Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Öğrencisi Buse YEREBASMAZ tarafından Mersin’in Mut İlçesinden 1300 yıllık zeytin ağacından toplanarak özel olarak getirilen zeytin ve zeytinyağı katılımcılara ikram edildi. 

SON Haberler

  • BARÜ’nün enerji yönetimi çalışmaları uluslararası standartlarda sürdürülüyor

  • BARÜ Haber Bülteni 59. Sayı Yayımlandı

  • BARÜ, TÜBİTAK tarafından desteklenen 4 projesiyle geleceği hedefliyor

  • BARÜ’nün endemik türler ve sürdürülebilirlik çalışmalarına TÜBİTAK’tan destek

  • BARÜ’nün kalite yolculuğu ön lisans programlarıyla devam ediyor

  • BARÜ’nün projesiyle şehrin salep yetiştiriciliğine katkı verilecek

  • BARÜ’nün BİRUS projesi COP16 Riyad’da ilgiyle takip edildi

  • BARÜ’de Çeşm-i Cihan Sağlık Kongresinin ikincisi düzenlendi

  • BARÜ’de 8. Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı hazırlıkları başladı

  • BARÜ’de İİBF bölümlerinin akreditasyon süreçleri devam ediyor